top of page

€635,45 voor Lilato

Bijgewerkt op: 21 dec. 2021

Anne gaat weer naar Zambia!

We vinden het als school belangrijk om jaarlijks samen iets voor een ander over te hebben. De kinderen hebben sinds schooljaar 2018-2019 gekozen voor het goede doel : Lilato Foundation. Anne kan eindelijk weer naar Zambia om te werken aan haar project.Dit keer voor drie maanden, in de hoop daar genoeg te kunnen doen voor de opening van het huis.  De afgelopen anderhalf jaar heeft het daar niet stil gelegen. De caretaker Charles heeft er goed werk verricht en heeft een mooie groentetuin naast het huis gemaakt. Ook is de ton op de watertoren vervangen en zijn we aangesloten op het elektriciteitsnetwerk.

Een mooi moment dus om terug te gaan en te kijken hoe en met wie we het huis kunnen openen en er daadwerkelijk kinderen kunnen gaan wonen. Er moet nog wel het een en ander gebeuren aan onderhoud en we sparen nu voor een muur rondom ons hele stuk land.

Wie het leuk vindt om mij te volgen, via  lilato.com/weblog start ik een nieuw blog, waar ik, als ik in Zambia ben wekelijks zal posten. Daarnaast ga ik met een aantal klassen contact houden door middel van videoboodschappen, op die manier kunnen de kinderen van school mee kijken in 'mijn' wereld in Zambia.

Groet,

Anne

bottom of page