Schooljaar 2018-2019

Dansen met Sacpino in de groepen 1 en 2: ieder kind danst

Dansen verbindt het hoofd met het lichaam en het hart. Met dans kun je laten zien wat je voelt en daarmee jouw verhaal vertellen. Dans is plezier en geeft zelfvertrouwen door te doen.
Dit schooljaar is Scapino terug met een speciaal lesprogramma. Want wie als kind leert dansen, danst zijn hele leven!

Programmeren na school

Atlassian heeft programmeerlessen aangeboden aan een aantal leerlingen. Tijdens deze lessen hebben zij gewerkt aan de basisprincipes van het programmeren. Dit hebben zij gedaan met het programma Scratch.

Een aantal kinderen uit groep 7 heeft tijdens de programmeerlessen, aangeboden door Atlassian kennis gemaakt met het werken met Scratch. Zij hebben een aantal weken gewerkt aan de basis van het programmeren.

Afbeeldingsresultaat voor scratch

Het initiatief om Scapino te verbinden aan de Joop Westerweel is ontstaan bij Amsterdam Verbindt (www.amsterdamverbindt.nl).
Wij danken een anonieme gever en Atlassian dat dit mooie project kan plaatsvinden.
---------------------------------------------------------------------------------
Schooljaar 2016-2017

Nieuw buitenspeelgoed dankzij Aedes Stichting Liefdewerk.
Er is voor €3250,- spelmateriaal aangeschaft. Onze dank is groot!

Nieuwe muziekmethode dankzij Aedes!
Aedes Real Estate opereert landelijk als onafhankelijke vastgoed ontwikkelaar. Ze ontwikkelen woningen, kantoren, bedrijfshuisvesting en hotels. Hun specialiteit is de herontwikkeling van complexe binnenstedelijke locaties. Wij zijn heel blij u te kunnen vertellen dat deze ontwikkelaar ons een donatie heeft geschonken van 5.000 euro. Zoals u weet zijn we vorig schooljaar begonnen om het muziekonderwijs een nieuwe impuls te geven. Van het geld hebben we een nieuwe muziekmethode aangeschaft en nieuwe muziekinstrumenten. Geweldig bedankt!!

Donatie van Firma MRC-Holland
Van Dhr. Jan Schouten van MRC Holland BV hebben we weer een geweldige donatie gekregen, zodat we ook dit schooljaar weer een aantal activiteiten voor de kinderen kunnen realiseren. Heel hartelijk dank!

Van Firma MRC-Holland, een biotechno-logiebedrijf dat vlakbij onze school gevestigd in de Willem Schoutenstraat, hebben we vorig schooljaar een geweldige donatie gekregen waardoor we een aantal activiteiten die we graag doen, konden blijven doen. Zo gingen in 2013 de groepen 7 en 8 naar Nationaal Monument Kamp Vught en konden onze leerlingen uit de groepen 8 weer deelnemen aan de Kunstschooldag. We danken dhr. Jan Schouten, directeur van dit bedrijf heel hartelijk!

Particuliere giften
Deze website is door een particulier geschonken die graag anoniem wil blijven, de naam is bij de school bekend.

De Joop Westerweelschool bedankt Tommy Hilfiger
Dit geweldig grote bedrijf, gevestigd aan de Stadhouderskade 6, is Vriend geworden van de Joop Westerweelschool. Volgend schooljaar zullen sommige groepen een uitsapje aangeboden krijgen. Wat blijft nog even een verrassing. Nu hebben we diverse prijsjes gekregen voor het kinderfeest. Geweldig bedankt daarvoor. Als klap op de vuurpijl hebben alle groepen voor de kinderen een tas met spelmateriaal gekregen ter waarde van 100 euro per stuk. Zo is er voor iedereen nu wel heel leuk spelmateriaal. Geweldig. Tommy Hilfiger, heel, heel hartelijk dank!