Ouderinitiatief

In 2011 begon een groepje ouders uit de buurt het ouderinitiatief ‘Samen naar de Joop Westerweel’. Met succes. Inmiddels is de Joop Westerweelschool een echte afspiegeling van de buurt, waar kinderen met alle verschillende achtergronden met plezier naar school gaan.

Wil je hier meer over weten en kennismaken met het team en de ouders van het ouderinitiatief?

De volgende bijeenkomsten zijn op:

In verband met Covid-19 kan de informatieavond en rondleiding niet in school plaatsvinden.

Wel kunt u zich aanmelden voor een online rondleiding op:
Vrijdag 23 oktober 2020 om 8:30
Vrijdag 12 februari 2021 om 8:30

U kunt zich ook aanmelden voor de online informatieavond:
Dinsdag 15 september 2020 om 19:00

Wilt u hieraan deelnemen, stuur dan een mailtje naar Heleen Hop: h.hop@joopwesterweelschool.nl met het mailadres waarop u een uitnodiging wilt ontvangen.
Vermeldt u dan wel even voor welk moment u zich inschrijft?
Mochten bovenstaande dagen en tijden niet uitkomen, laat het ons dan weten. Dan kunnen we kijken naar een ander geschikt moment.

Vragen?
Neem dan contact op met Heleen Hop, h.hop@joopwesterweelschool.nl, 020-6125539

Word lid van de Facebookpagina ‘Samen naar de Joop Westerweelschool'.
Heeft u als ouder behoefte aan meer informatie en wilt u in contact komen met de ouders achter het initiatief? Contactpersoon van het ouderinitiatief is Degi ter Haar, degi@planet.nl.