Premiere WIE BEN JIJ? groepen 6

Vrijdag 15 november was de premiere van film WIE BEN JIJ? gemaakt door de kinderen uit groep 6b.

Kinderen hebben elkaar thuis gefilmd om elkaar beter te leren kennen. Het project wil bijdragen aan een positieve sfeer in de klas en buurt waar respect voor elkaar en tolerantie voorop staan. Het project is begeleid door Saskia Boorsma (programmamaker & researcher) en Remke Westerhof(editor&scriptschrijver).

Zij organiseren educatieve filmprojecten voor en met jongeren. Als vaste medewerkers van &Bromet, het bedrijf achter filmmaker Frans Bromet, maakten zij verschillende (jeugd)documentaires en series voor de publieke omroep. Saskia en Remkebegeleiden in nauwe samenwerking met de leerkrachten van de groepen 6/7 WIE BEN JIJ? van begin tot eind, van workshop tot eindmontage tot de première op school.