Ouderinitiatief

In 2011 begon een groepje ouders uit de buurt het ouderinitiatief ‘Samen naar de Joop Westerweel’. Met succes. Inmiddels is de Joop Westerweelschool een echte afspiegeling van de buurt, waar kinderen met alle verschillende achtergronden met plezier naar school gaan.

Wil je hier meer over weten en kennismaken met het team en de ouders van het ouderinitiatief?

De volgende bijeenkomsten zijn gepland op:

maandag 2 oktober: informatieavond, aanvang 19.30 uur

vrijdag 6 oktober rondleiding, 8.30 uur

Maar u kunt altijd een kijkje nemen op school. Maak daarvoor een afspraak met Heleen Hop (adjunct-directeur onderbouw), via h.hop@joopwesterweelschool.nl of 020-6125539.

Word lid van de Facebookpagina ‘Samen naar de Joop Westerweelschool'.
Heeft u als ouder behoefte aan meer informatie en wilt u in contact komen met de ouders achter het initiatief? Contactpersoon van het ouderinitiatief is Degi ter Haar, degi@planet.nl.