4 mei

Donderdag 4 mei besteden we aandacht aan de dodenherdenking. Overdag zullen kinderen uit groep 7 gedichten voordragen. Bij het portret van Joop Westerweel in de hal staan de groepen 5 en 6 stil bij het leven van Joop Westerweel. Ook dan dragen kinderen gedichten voor. Ieder jaar is een delegatie van de school aanwezig bij de herdenkingsdienst. Ook nodigen we ouders en kinderen uit om ons te vergezellen.

18.00u: verzamelen bij school, we lopen samen naar de Augustinuskerk voor de herdenkingsdienst. Kinderen dragen gedichten voor.

19.15u: stille tocht richting het Columbusplein voor de 2 minuten stilte, via het door ons geadopteerde monument op de Postjesweg/Marco Polostraat, waar kinderen gedichten voordragen.

• 4 mei.jpg